Jorgens spellistor firar tusen inlägg!

Den 4 maj 2020 publicerade jag mitt första inlägg och låt på min blogg ”Jorgens spellistor”.

Det var låten ”Caravan of Love” med The Housemartins och temat var Musikminnen. Se det inlägget här!

Just idag har jag precis postat inlägg och låt nummer 1000. Jorgens spellistor fyller alltså tusen! Lämpligt nog är det The Smiths med låten ”I Want the One I can’t have”. Denna grupp måste vara den artist jag postat flest gånger, särskilt om man räknar med Morrisseys sologrejer.

Jag kan ju se att antal visningar och besökare gradvist har ökat, och nu är det för det mesta över 300 besökare per månad och över 400 visningar. Jag är fullt medveten om att ett stort antal av dessa råkar glida in på min blogg från webben. Det finns ju tusen spindlar därute som kastar sina nät. Vet inte om detta antal visningar och besökare betraktas som bra eller inte, men för mig är det i alla fall bra!

Det är tack vare min musikgrupp på Facebook ”V.P.L.” som detta har varit möjligt. Jag omarbetar mina inlägg från denna grupp och publicerar här, de flesta teman har andra kommit på. Jag skulle aldrig pallat det själv, att byta tema varje vecka.

Men med taggarna och kategorierna så är det här faktiskt något av en databas på nätet nu. Om man vill kan man ägna många timmar åt att surfa runt mellan inläggen och lyssna på låtarna. Dessutom finns det ju spellistor till alla veckor och ibland lägger jag till låtar långt efteråt (efter tips).

Det här måste ju absolut firas på något sätt. Jag tänker mig först ett ganska ordinärt quizz på nätet, men kom sedan på andra tankar. Jag har lite idéer men det är bäst att vänta lite. Det är ingen brådska. Jag vet att bloggen med stor sannolikhet kommer att leva hela 2023 också 🙂 Jag rusar mot 2000!

Stort tack till er som har läst, gillat, kommenterat, kommit på teman, lagt till låtar på spellistorna!!!

Varma hälsningar/Jörgen Leidebrant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s