You don’t have to die before you live (Sly & The Family Stone)

Veckans tema är låtar som gör mig glad när jag hör dem i en bar, låtar som jag dansar till hemma i strumplästen, låtar som gör att jag höjer volymen på radion eller låtar som får mig att spela luftgitarr fast jag vet att jag ser ut som en idiot. Om du har egna låtar på temat (vilket du säkert har), skicka dem gärna till mig så lägger jag till i spellistan här

Sly & The Family Stone – ”Life” (1968)

Tror det här blir min första postning med Sly & The Family Stone. Det är ju för jävligt. Men jag lovar att det inte blir den sista!

Oemotståndlig hyllning till livet i bandets geniala symbios av olika musikstilar. Att de knarkade som fan får man väl ta, om det blir så här bra!

“Life, Life
Past the clouds
You don’t have to come down
Life, Life
Tell it like it is
You don’t have to die before you live”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s