I’ll be seeing you (Billie Holiday)

En rider är den mytomspunna listan på godsaker, tjänster eller andra extras som turnerande artister lämnar till arrangörer, som givetvis gör allt för att uppfylla kraven utan att darra på manschetten. Ett alternativ är att forska fram skabrösa, orimliga eller bara galna riders som artister kommit med genom tiderna. Och förstås posta en låt med den artisten. Ett annat är att du tänker dig att du själv är artist, vad skulle stå på din lista? Lägg gärna till dina egna låtar på temat på den gemensamma spellistan här

Billie Holiday – ”I’ll Be Seing You” (1944)

Hoppas ni har det fint där på Mars!

Snart ska jag uppträda för er, via hologram, vare sig ni vill eller inte.

Det var en jättefin plan ni hade, var det inte? Att skicka iväg de fattiga (de dåliga konsumenterna) från en överbefolkad jord och stanna kvar själva. Ni med era tillgångar och kontakter. Nu blev det tvärtom. Men jag hoppas ni använder era pengar och kontakter väl där på Mars.

Jag tror inte vi ses IRL igen, men här har ni Billie Holiday, som intro till min entré. Det var det egentligen det enda absoluta kravet på min rider. Och så förstås att kunna se er via skärm, jag måste se dem jag spelar för.

Faktiskt var den här låten aktuell på mars redan 2019, så den passar bra hos er. Då var det ett sista meddelande till en rymdsond. Precis som min konsert blir mitt sista meddelande till er.

Nu kommer jag ut snart, jag ser er på skärmen här. Varför så hålögda och nedslagna? Det är ju rock’n’roll och ni har en helt ny planet att skövla! Den är lite ödslig, men det finns potential. Ni är ju entreprenörer för fan!

“I’ll find you
In the morning sun
And when the night is new
I’ll be looking at the moon
But I’ll be seeing you
I’ll be seeing you
In every lovely summer’s day
In everything that’s light and gay
I’ll always think of you that way”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s