F*** Donald Trump! (YG, Nipsey Hussle)

Den här veckan riktar jag in mig på varumärken. Jag kommer bara dela låtar jag gillar men det kommer att vara låtar som är kritiska mot framför allt storföretagen. En sorts ”anti-branding”-vecka helt enkelt. Lägg gärna till dina egna låtar på temat i den gemensamma spellistan som du hittar här

YG, Nipsey Hussle – ”FDT” (2016)

Trump är ett perverterat varumärke för råkapitalismen och högernationalismen som har tillåtits löpa amok. Det är många som har hjälpt till att bygga upp varumärket, genom böcker, TV-serier, tidningsartiklar. Och för all del sådana som jag, som avskyr människan och allt han står för men ändå inte kan sluta att fascineras.

Jag skickar denna finstämda lilla hyllning till mannen som blev ett varumärke som blev ett monster som hotar hela demokratin. Jag hoppas och tror att backen snart börjar stupa brant neråt. Du är värd all skit som kommer i din väg, Donald Dick…

”I got a question
How’d he make it this far? How the fuck did it begin?
A Trump rally sounds like Hitler in Berlin
Or KKK shit, now I’m goin’ in
I’m just sayin’ what’s real, I don’t give a fuck who I offend
‘Cause it’s gotta be said, it’s gotta be said
It’s off the top like the toupee on Donald Trump’s head
This man’s not peaceful, racism’s evil
This man hates Muslims, that’s a billion fuckin’ people”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s