Every day is yours to win, that’s how heroes are made (R.E.M.)


Musik kan vara en fantastisk källa till tröst. Jag behöver det, ni behöver det säkert också: den här veckan handlar det om låtar som vi blir tröstade av. Om du har egna låtar på temat, skicka dem gärna till mig så lägger jag till i spellistan här

R.E.M. – ”Everyday Is Yours To Win” (2011)

Jag kan inte säga att gruppens sista album satt några djupare spår hos mig. Med ett undantag. Den här låten.

Samma typ av ”tröstesång” som ”Everybody Hurts” (från Automatic For the People). Livet är inte ”Cherry Pie” alla gånger, men varje ny dag finns där att vinna för dig. Enkelt budskap, men om man verkligen lever efter det kan man uppnå vad som helst!

Jag behöver höra det ibland. Jag behöver höra det rätt ofta.

”Every day is new again
Every day is yours to win
And that’s how heroes are made
I wanted (I wanted) to win (to win)
So I’d said it again
That’s how heroes are made”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s