Inte fan vet jag varför man ska va lycklig när man kan va normal (Hurula)

Den här veckan postar jag bara låtar som är från en debutsingel, debut-ep eller debutalbum. Man kan debutera flera gånger under en karriär om det är under olika alias/gruppnamn. Om du har egna låtar på temat , skicka dem gärna till mig så lägger jag till i spellistan här!

Hurula – ”Sluta deppa mig” (2014)

Första singeln från första soloalbumet. Hurula var ju inte direkt någon gröngöling vid den här tidpunkten, senast kom han från gruppen Masshysteri. Det hörs. Hela paketet är ju på plats redan.

Jag har alltid betraktat honom som en punkigare och “råare” Håkan Hellström och i min värld är det en komplimang.

Fint stycke det här också. Svordomar är lite typiskt Hurula och de passar utmärkt i hans universum. Det finns ofta en stark ilska och revanschlusta i hans låtar. Tydliga Dylan-blinkningar i refrängen med det kalla regnet som kommer att falla ner.

“Inte fan vet jag, inte fan vet jag
Varför man ska va lycklig när man kan va normal
Om du ser min älskade säg att hon vet var jag finns
Vårt gamla ställe där under bron, jag hoppas hon minns
Ett kallt regn kommer och falla ner
Skölja bort dom alla
Låt det regna ner, bara låt de falla
Bara låt de falla, bara låt de falla”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s