Förintelsen med dig (Hurula)

Nästa vecka ska därför handla om musiken som går PÅ REPEAT. På Spotify har alla (som har ett premiumkonto i alla fall) en spellista som heter just På Repeat. Den skapas av Spotify och bygger på de låtar man lyssnar allra mest på. Kommande vecka kommer jag bara att posta låtar från min egen På Repeat-lista. Lägg gärna till dina egna låter på det temat på den gemensamma spellistan här

Hurula – ”Undergången med dig” (2016)

Jag tror Hurula sjunger om undergången i vardagen. Det där ekorrhjulet kan ta död på vilken lust och vilket förhållande som helst. Samtidigt blir det ju domedagsromantik över det, i Hurulas tappning.

“Här är allt vi blir min vän
Tunnelbana, jobb, tunnelbanan hem igen
Förintelsen med dig
Här är allt vi blir, min vän
Tunnelbana, jobb, tunnelbanan hem igen
Och igen mot förintelsen
Undergången med dig fick mig att fatta
Allt är över nu min vän
Så vi fryser ihjäl igen för kärleken”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s