I wish I was a virgin (The Ark)

Det lackar mot Jul. Det har kommit att bli en helg som präglas av kommers och stress, men som vi alla vet har den sitt ursprung i ett föreställningen att det föddes en speciell liten pojke i ett stall i Betlehem för mer än 2000 år sen. Veckans tema är ”Julkrubban”. Det handlar om låtar eller artister som kan kopplas till någon av de som anses ha varit på plats under eller strax efter Jesu födelse i det där stallet. Lägg gärna till dina egna låtar på temat på den gemensamma spellistan här

The Ark – ”A Virgin Like You” (2002)

Jesus Kristers ömma moder Maria var som bekant ren och obesudlad trots havandeskapet och födelsen av ovan nämnde. Eller var hon det? Månne var ängeln Gabriel där och kuckilurade? Något skumt var det i alla fall som hände.

Ola Salo sjunger här om jungfru Maria eller någon som hon. Och önskar att han var i samma tillstånd.

”Oh, I wish I was a virgin
A virgin like you
I wish I had distance
To put me through
I wish I had a burden
Wish that I had a dream
I wish I was as simple as you seem”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s