Break on through to the other side, yeah (The Doors)

Den här veckan delar jag låtar som jag vill ska spelas på min egen begravning. Den låten som alla ska gråta eller glädjas till. Den låten som sammanfattar mig totalt, eller den där låten som jag vill att alla lyssnar lite extra på en sista gång. Lägg gärna till dina egna låtar på temat i den gemensamma spellistan som du hittar här

The Doors – ”Break on through (to the other side)” (1967)

Jag vill nog inte bara ha stillsamma låtar. Den här kan tillföra lite fart och energi under ceremonin. Även om det knappast var låtens budskap från början så gillar jag det offensiva greppet – att bryta sig igenom barriären mellan liv och död!

”You know the day destroys the night
Night divides the day
Tried to run
Tried to hide

Break on through to the other side
Break on through to the other side
Break on through to the other side, yeah”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s