Livets goda – vackra morgnar (The Rascals)

Den här veckan så ägnar vi oss åt sådant som förgyller våra liv. Det kan vara självklara saker som kärlek, sex, mat, dryck, musik men det kan även vara de små sakerna som första koppen kaffe på morgonen, en promenad, en god bok. Lägg gärna till dina egna låtar på temat i den gemensamma spellistan som du hittar här

The Rascals – ”A beautiful Morning” (1968)

För att kunna njuta av det goda i livet tror jag att man behöver vara i stunden och vara öppen för livets små mirakel. Och det är lika bra att börja direkt på morgonen, särskilt när det är sommar och semester! Inte gå till sängs klockan två och sova halva dagen (som jag själv gärna gör).

Här är en ”genomlycklig” låt från The Rascals. Den kom ut tidigt 1968. I en tid som var tumultartad och där många artister valde att sjunga om sociala och politiska ämnen så stack deras hoppfulla sånger ut.

”It’s a beautiful mornin’
I think I’ll go outside a while,
An just smile.
Just take in some clean fresh air, boy
Ain’t no sense in stayin’ inside
If the weather’s fine and you got the time.
It’s your chance to wake up and plan another brand new day.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s