Nu får du allt, allt du vill ha (Eldkvarn)

Veckans tema är UKRAINE. Jag vill på detta sätt stödja ett land i krig genom att den här veckan fokusera på landets namn, på engelska för att få fler bokstäver. Till saken: varje dag ska låtarna börja på en ny bokstav hämta från just UKRAINE. Måndag – alla låtar börjar på U, tisdag – K, onsdag – R, torsdag –A, fredag – I, lördag – N och söndag – E. Om du har egna låtar på temat, skicka dem gärna till mig så lägger jag till i spellistan här

Eldkvarn – ”Allt vad du vill ha” (1981)

Från “Genom ljuva livet”, det (i mitt tycke) bästa albumet med tidiga, röjiga Eldkvarn.

Tror den handlar om att lämna sin kvinna för att gräset verkar vara grönare på andra sidan, bara för att ångra sig när det redan är för sent.

“Bort från allt jag gjort förut
Det är som om jag vaknat nu
Du sa:
Det är bäst att du ger dig av
Nu får du allt,
Allt vad du vill ha
Ut genom dörren som jag kom igenom
Det var ingen dröm
Det var allt man kan be om”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s