När vi nådde till slutet av stan, va det bort därifrån (Hurula)

Det är ju nyårsvecka och tolvslaget markerar ju som bekant slutet på det gångna året och början på det kommande dito. Den här veckan handlar det om låtar, band, artister, albumtitlar, textrader, eller albumomslag som på ett eller annat sätt anknyter till orden början och/eller slut. Om du har egna låtar på temat , skicka dem gärna till mig så lägger jag till i spellistan här!

Hurula – ”22” (2014)

Vi lämnar 2021 och Luleå bakom oss tillsammans med Hurula! Extra passande då vi också lämnar 21 för just 22.

För egen del så gör jag ibland om ”Luleå” till ”Joorbrå” (Jordbro). Jag tror till och med att jag var 22 när jag stack därifrån. Men till skillnad från Hurula anser jag fortfarande att det är ett rövhål, och har aldrig längtat tillbaka.

“Inga pengar kvar att bränna
Hade inga känslor kvar att känna
Det är tur att det finns lögner
Tänk om allting nånsin hört skulle stämma?
När vi nådde till slutet av stan, va det bort därifrån
Det kände som det var mer än tusen år sen
Det känns precis som igår
Jag var tjugotvå
När jag lämnade Luleå
Vi skulle dra någonstans dit himmelen alltid var blå”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s