F**k all those perfect people (Chip Taylor)

Den här veckan postar jag låtar om folk som kan dra åt helvete, rent allmänt eller någon specifik. Spelar ingen roll var man befinner sig så dyker dom upp. Folk som påstår att Corona är en konspiration, chefer som ställer orimliga krav, grannen som fäller häcken utan att säga till, regeringar som fattar helt obegripliga beslut, folk som röstar på tveksamma partier och så vidare. De finns överallt, idioterna… Om du har egna låtar på temat, skicka dem gärna till mig så lägger jag till i spellistan här

Chip Taylor – F**k All Those Perfect People” (2012)

Känner vi inte alla så ibland? Dra åt helvete ni alla ”perfekta människor”. Vi vet alla att ni är fejk. Vi vet alla att det inte finns någon perfekt människa. Vi vet alla att vi inte är Jesus, kanske var inte ens Jesus Jesus. Det är kanske där vi måste börja. Och förstås, jag pratar inte om dig, bara om alla andra 😉

”To sing or not to sing
To swing or not to swing
Hell, he fills up the silence like a choke on the wall
Fuck all those perfect people
To pray or not to pray
To sway or not to sway
Jesus died for something, or nothing at all
Fuck all those perfect people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s