Why does she treat me like a snowman? (XTC)

Det ser lite olika ut på olika orter men vi kan i alla fall konstatera att det är sportlovstider nu. Temat den här veckan är sportlov (vintersport). Vi har sju ord att spela med, som ska bockas av och inte får upprepas. Det är Winter, Snow, Ice, Ski, Skate, Jump och Shoot. Också andra språk än engelska är okej. Lägg gärna till egna låtar i den gemensamma spellistan här

XTC – ”Snowman” (1982)

Måndag: Ski❄️
Tisdag: Skate❄️
Onsdag: Shoot❄️
Torsdag: Jump❄️
Fredag: Snow❄️

Själv håller jag först nu på att hitta till XTC. Och herregud, vilken perfekt poplåt det här är! Musik görs allra bäst med glimten i ögat, halvgalet framfört! Den här borde jag ha haft med under energiveckan! Liveklipp bifogas. Dåligt ljud, men ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s