Still crazy after all these years (Paul Simon)

Den här veckan handlar om gamla människor. Antingen att låtarna handlar om det eller att artisterna som framför dem idag är till åren. Eller helst både och. Lägg gärna till dina egna låtar på den gemensamma spellistan som du hittar här

Paul Simon – ”Still Crazy After All These Years” (1975)

Paul Simon är numera en gammal man, fyller 80 i år. Det var han inte när den här låten kom. Han sjunger här om att stöta på en tidigare älskarinna på gatan, ta några öl med henne och upptäcka att de båda är lika galna som förr.

Avdelningen fåniga fakta. På Saturday Night Live i november 1976 öppnade Paul med att sjunga den här sången, i en kalkonkostym. Efter en rolig monolog får vi följa honom bakom kulisserna, där han skäller ut producenten för den dumma idén. Men allt är förstås uppgjort och idén är Simons egen. Klippet är bifogat!

”Met my old lover
On the street last night
She seemed so glad to see me
I just smiled
And we talked about some old times
And we drank ourselves some beers
Still crazy after all these years
Oh Still crazy after all these years”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s