Jag grävde mig ner i dyngan och klappa en rutten get (Philemon Arthur & The Dung)

Den här veckan är temat tid. Jag delar låtar som innehåller sekunder, minuter, timmar, veckodagar, månader och årtal. I precis den ordningen. Lägg gärna till egna låtar i den gemensamma spellistan som ni hittar här

Philemon Arthur & The Dung – Den sista veckan (1972)

Nu handlar det om veckor!

Här en sorglig sång från de hemliga poeterna i Philemon. De skildrar en situation som vi alla känner igen oss i. Att vakna en morgon och inte längre hitta några träd. Ni vet när man måste leta över hela nejden. Till slut gräver man sig förstås ner i dyngan och klappar en rutten get. Sedan fortsätter veckan i samma stil, ända tills det inte längre finns någon tankeverksamhet. En skitvecka med andra ord!

”Jag vakna’ en söndagmorgon
Och inga träd det fanns
Jag letade över nejden
Dom fanns ingenstans
Jag grävde mig ner i dyngan
Och klappa en rutten get”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s