Livets goda – löpning (Bo Diddley)

Den här veckan så ägnar vi oss åt sådant som förgyller våra liv. Det kan vara självklara saker som kärlek, sex, mat, dryck, musik men det kan även vara de små sakerna som första koppen kaffe på morgonen, en promenad, en god bok. Lägg gärna till dina egna låtar på temat i den gemensamma spellistan som du hittar här

Bo Diddley – ”Road runner”(1960)

Jag har löptränat sedan tonåren. På senare år har jag gått över till marathon. Jag försöker göra ett lopp utomlands och ett i Sverige varje år. Det är ju inga monstertider det handlar om men jag tävlar bara mot mig själv.

Vissa tycker det är tråkigt att vara ute och springa. För mig känns det ofta bara bättre ju längre tid det tar. Att få tänka alla tankar till slut, att vaggas in i ett nästan meditativt tillstånd, att ha en ständig dialog med kroppen. Och känslan efter duschen, med endorfinerna som rusar i kroppen.

Så löpning är ”the shit”. Nu kör vi – BEEP BEEP!

”Take my hand, baby
I’m going to prove to you
That I’m a road running man
I want to show you something
That I’m the fastest in the land
Now, let me by
Beep, beep”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s